Monday, 26 September 2011

True friendship...

Tagmanien har slått ned for fullt, kombinert med dilla på Distress Ink... Resultatene havner i bloggen litt etter litt, når lillemann tar seg en lur innimellom.

Til denne tagen har jeg kun brukt stempler fra Stampers Anonymous' Shabby French Collection. Utrolig stilige stempler designet av fantastiske Tim Holtz!


Jeg startet med å stemple sommerfuglene med Adironack Acrylic Paint Dabber - Gold. Dette fikk tørke, og så klæsjet jeg på en dæsj Distress Crackle Paint - Clear Rock Candy midt på.
Etter tørk gned jeg Distress Ink - Vintage Photo - inn i det krakelerte området og tørket av med en fuktig klut. Slik ble fargen liggende igjen i sprekkene, mens resten av malingen fortsatt var gjennomsiktig.
Så brukte jeg Ranger's Ink blending tool og ulike farger Distress Ink (Dusty Concord, Tumbled Glass, Worn Lipstick, Shabby Shutters) for å lage bakgrunnen. Der sommerfuglene var, brukte jeg en fuktig klut og tørket vekk blekket, slik at de kom godt fram igjen. Det samme gjorde jeg etter å ha stemplet fuglen og hjørnestempelet (stemplet med Walnut Stain).
Tekststempelet ble trykket med Black Cherry fra Staz On. Jeg brukte dette permanente blekket for at teksten ikke skulle bli borte der det var maling under.
Tagen er kantet med Vintage Photo og har fått en hamptråd til oppheng.

Jeg deltar i
Scrap'a'Longs utfordring #8 (Embossing eller distressing)
med denne tagen

2 comments:

 1. Enda en tøff tag!! stilig med lag på lag av stempler og farger!!!

  Tusen takk for enda et bidrag til Scrap`a`long!!

  klem Lise

  ReplyDelete
 2. Kjempestilig tag du har laget, virkelig lekre farger på denne!

  Tusen takk for flott bidrag til utfordringen vår hos Scrap'a'long, håper du blir med oss neste måned også!

  Klem Stine

  ReplyDelete

I always love a comment! Mwah! :)