Friday, 17 June 2011

Tid for dåp!

Nå nærmer dåpsdagen til minstemann seg.
Derfor har jeg selvfølgelig laget invitasjoner og bordkort for anledningen.

Da jeg skulle lage invitasjonene, googlet jeg litt rundt for inspirasjon. Jeg visste hva jeg ville ha - noe enkelt, men stilrent - men ikke helt hvordan jeg ville ha det. Svaret fant jeg i Soffi's Verden! Tusen takk for super inspirasjon, Ann Sofi, og for at jeg får lov til å legge ut mine "kopier" her i bloggen min. :)

INVITASJONER:


Jeg har brukt lyseblå Bazzill som jeg har kuttet opp og brettet i to. På den ene enden har jeg brukt en kantstanseren "Doily Lace" (Martha Stewart), og jeg har svertet med Stormy Sky fra Distress Ink. Den samme fargen har jeg også brukt på stemplene, som er fra Inkido (tekst) og Stempelglede.
Jeg har også lagd noen dråper av Ranger Stickles, i fargen Baby Blue. Ellers har jeg pyntet med lyseblått bånd (Rayher) og en sommerfuglcharm (ebay), som er tredd på en blomsternål fra Panduro og festet bakpå den hvite sirkelen. Denne er også opphøyet litt ved hjelp av limputer.

Konvolutten til invitasjonen ble slik:
Disse er grå Basic envelopes fra Panduro, stemplet med et hjørnemotiv fra Stempelglede i fargen Stormy Sky.

BORDKORT:

Til bordkortet brukte jeg samme kartong, kantstanser, blekk og bånd som i invitasjonen. I tillegg har jeg satt på en tåteflaske-eyelet, som jeg mener jeg har kjøpt på Papir i hjertet en gang i tiden. Båndet er, som bildet viser, tredd gjennom eyelet'en. Alt dette er limt på ferdige hvite bordkort fra Paper Accents. Enkelt og greit! :)

2 comments:

  1. Hei :)Så fin blogg du har! Det er alltid artig å kunne hente inn litt inspirasjon utenifra noen ganger :)Lykke til med den kommende dåpen! Klem fra Soffi

    ReplyDelete
  2. Tusen takk! Ja, inspirasjon er absolutt helt supert - ellers hadde i hvert fall ikke JEG kommet langt! ..men det er vel derfor vi lager blogger også, for å vise fram "verkene" våre og å kunne inspirere andre..
    :)

    ReplyDelete

I always love a comment! Mwah! :)