Tuesday, 6 March 2012

Wishing you all you are wishing for

Jeg rir fortsatt på Tim Holtz bølgen, og dette er siste kreasjon med hans produkter; et bursdagskort til svigermor!

Bakgrunnen er stanset ut med Sizzix' Tim Holtz Alterations Bigz L Tag & Bookplates i akvarellpapir. Jeg har brukt Brushless Watercolor-teknikk (Tim Holtz: Compendium of curiosities vol. 2) med Distress Ink Vintage photo og Walnut stain. Stemplene er fra Tim Holtz / Stampers Anonymous Shabby French og Words for thought.

Prøvedukken, knappene og trådsnellen er alle fra Sizzix' Tim Holtz Alterations Bigz Sewing Room. Disse er stanset ut i grungeboard og inket med ulike farger Distress ink (Walnut stain, Spiced marmelade, Shabby shutters, Broken china, Worn lipstick og Dusty concord). Alt er kantet med Walnut stain. Knapper og trådsnelle er pyntet med hamptråd.
Prøvedukken har fått perlekjede av halvperler fra Wild Orchid Crafts. Kjolen er laget av en blonde kjøpt på ebay. Sløyfebåndet er fra en genser, og knappen fra idea-ology Accoutrements.

Billetten er en Adage Ticket som er festet med en Memo pin - begge fra idea-ology. Billetten er krøllet og distresset, samt inket med Walnut stain.

Alt sammen er montert på hvitt kort fra Panduro, og for å binde det hele sammen, har jeg sydd rundt med symaskin og til slutt inket kantene med Vintage photo.
Innsiden er kledt med papir fra Tim Holtz Attic Treasures. Disse er også inket med Vintage photo, og skrivesiden har fått et par stempeltrykk fra det samme stempelet som jeg brukte på forsiden.

2 comments:

  1. Fabulous card! Thank you for sharing it on the Sizzix blog!

    ReplyDelete
  2. Oh my! This is gorgeous, one of my favourite dies too :)

    ReplyDelete

I always love a comment! Mwah! :)